2019-11-17

När november peakar!

Så här såg det ut i lördags högst uppe i Malmö Live. Från Kitchen & Tables utsikt. Exakt lika grått var det från köksfönstret hemma. Men vilken jäkla tur då att jag och Maria hade bokat en brunch just denna grå dag. För den behövde sannerligen lite hjälp denna lördag.

Och jag kände att en dag som denna behövs det paljetter. Och rött läppstift. Hade dock för torra novemberläppar för det senare, men paljetter passar alltid.

Beställde en avokadomacka och en Aphrodisiac (Limoncello, elderflower, lemon, creole bitters, Cava). Herrejisses så trevligt det plötsligt blev.

Är det brunch är det också pannkakor.

Sneglade på min handled lite då och då. Hima nöjd med mitt nya armband. Och ringen i jadesten.

Hela jag såg ut så här. Kände mig himla piffig.

Eventuellt lite väl piffig när jag efter brunchen mötte upp killen och mini för bio. Men sen var det också första gången vi gick på bio ihop, så varför inte fira det med lite paljetter. Vi såg Arne Alligator. Mini åt popkorn, sittdansade och var allmänt glad.

På vägen hem från bion gick vi in om Hollandia och köpte tre bakelser, cyklade hem och drack varmchoklad och åt bakelse i köket. Bättre än så här blir inte en jämngrå lördag. Eller vilken lördag som helst för den delen.

37
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.