2019-11-14

Livet.

Förutom att det varit en galet intensiv vecka med nästan bara möten. Väldigt lite tid för att sitta och jobba vid datorn. Så har livet gjort sig påmind på lite olika sätt den här veckan. Men tycker vi koncentrerar oss på det braiga. Som att det igår kom en stor brun låda fullproppad med massa härliga smycken. Väldigt glad för denna kollektionen där jag jobbat med ädelstenar som Jade, Jasper och Agate. Naturliga stenar som skiftar i färg och ådring. Så alla stenar blir unika. Älskar det! Men inser också att det är en liten utmaning att sälja online då en grön Jade kan vara både ljust grön och mörkgrön. Vill man föresten beskåda hela härligheten live så tycker jag man ska ta sig till Malmö Live (hehe) lördagen den 30:e november! Då är det designmarknad och det utlovas  “glammiga happenings, DJ, kreativa cocktails och oemotståndliga tilltugg”. Jag och Malin kommer alltså att stå och sälja Lite Kalabalik (smycken från en lokal designer är en bra julklappsidé!). Om inte annat så tycker jag man ska komma förbi och säga hej!

36
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.