2019-11-12

Just nu.

Vas fyndad på Öppen Famn i lördags. Hel och fin vid köpet, nu med en stor flisa av på foten. Får helt enkelt acceptera att mitt liv är fläckiga kläder och söndrigt porslin. Älskar att citrus säsongen är här. Dessa två ska jag skala, klyfta och äta med mynta. En glittrig tvål i form av en stjärna kan få en motvillig mini in i duschen. Fat för oliver och nötter. Eller godis och godis. Eller smycken och hårklämmor. Från Myrorna. Ljus i 100% Bivax inköpt på AB Småland. Köpte ljusen för att de passade till de runda ljusstakarna ovan. Men efter att läst på lite om stearin och bivax inser jag hur mycket bättre bivax är. Och så Sveriges just nu snyggaste förpackning. Hehe, helt opartisk. Och god är den också!

23
  • Just wanna view more of
  • Home

Kommentera

Hanna

Ja bivax är bra till mycket! Men här i Sverige är dock bivax en bristvara och behövs i första hand till de ramar som bina ska fylla med honung, efter att de samlat in nektar och hjälpt till att pollinera blommor och fruktträd 🐝🌸 /en biodlare

en-lang-blondin

Ah! Intressant. Tack för infon!
Läser på AB Smålands hemsida “Middagsljus i 100% bivax gjort av lokala bönder i Litauen från OVO”.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.