2019-11-09

Vilar ögonen på detta just nu.

Den här bilden gör mig så innerligt glad. Av många anledningar. Urcoola kvinnor på bild. Det är Jane Fonda, Rosanna Arquette and Catherine Keener som blir arresterade för att de demonstrerar mot klimatförändringarna. Jane Fonda har blivit arrestreat typ fyra eller fem gånger. Och hon fortsätter demonstrera. Som sagt. Hur coola?!

Köpte Eurowoman för ett par veckor sedan. Med detta omslaget. Jag baxnade så snyggt.

Och det fortsätter inne i tidningen. Det är Anna von Rueden som är modell. Förmodligen för att jag är typ exakt mitt i livet som jag går igång så himla mycket på denna typen av bilder. Kanske för att jag letar efter bilder som får mig att slappna av i mitt åldrande. Som ger mig sitt godkännande på att man får fortsätta vara hur cool man vill även om man inte är tjugo längre.

Avslutar med Guccis “Cruise 2020 Campaign“. Festernas fest. Alla är där. Dekadent så det förslår. Det är Alessandro Michele himselfe som är CD och Harmony Korine har regisserat. Sannerligen en fest man hade velat attenda.

31
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.