2019-11-04

Precis vad jag behövde.

Hade en typiskt riktigt bra helg. Hämtade mini efter lunch i fredags och gick till Söderberg Sara för att fira helgen.

Med både molande förkylning och mensvärk krävdes det en del kaffe.

Traskade sen till Florera för att köpa lite pumpdekoration.

Mini matchade november. Efter fika, pumpashopping och helgshopping på Coop tog vi oss hem. Extremt trötta. Knappt vi kom hem. Fick locka med “sist hem är en rutten pumpa”. Mini ville såklart inte förlora och sprang så hon snubblade och skrubbade upp hela knäet. Typiskt. Men trots detta fick vi en mycket mysig fredagskväll. Hon och jag. Killen hade tagit tåget till Eskilstuna för att trumma på en Metal Festival.

Lördag och vi vaknade till detta vädret. Men efter en väldigt lugn förmiddag inne kändes det på sin plats att ge sig ut. Lite mer kaffe, från Uggla, och total ignorans av vädret traskade vi till…

Butik Fabrik.  Så himla fint litet sortiment av välsorterad andra hand.

Men det var detta som hägrade. Fika på Beyond Us. Jag ville kolla in stället i dagsljus och i lugn och ro (om det nu går med en klåfingrig fyraåring). Vi började med att delade på en stor skål yoghurt med granola och en typiskt god chokladkaka med hallonpannacotta. Mycket bra.

Så fort kakan var uppäten rusade mini upp för trappan. Hon hade nämligen hört ryktas om ett rosa bollhav. Och undertiden hon härjade runt bland bollarna kunde jag stå och prata med Kajsa i lugn och ro. Bestämde att jag ska hyra min julfest-outfit av henne! Behöver man liksom inte tänka mer på den.

På väg ut gick vi förbi dessa. Hur fina som helst. Fick ett kraftigt habegär. Men hann inte tänka mer på det då mini ville lyfta på samtliga glasklot. Annars då. Helgen var som sagt exakt just det jag behövde. Med både ilskna hormoner i kroppen och en trött förkylning är man som bekant inte alltid roligaste sällskapet. Och om det finns någon att vara besviken på så är man liksom det (en sambo till exempel). Så sammanfattningsvis var det extremt skönt att bara vara mini och jag i helgen. I lugnt tempo traskade vi på, myste, pysslade och åt en massa. Jag kollade “Så mycket bättre” själv och slapp ironiska kommentarer från musiknörden som tycker Uggla och Orup är töntliga. Nu kunde jag mysa till max och njuta av att Orup tolkade Uggla. Helt utan ett ironiskt filter. Hehe. Livet på en pinne i alla fall en helg då och då.

36

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.