2019-10-31

Sen sist.

Vi har haft en febrig mini hemma i tre dagar. Känner mig extremt sliten efter dålig sömn i flera dagar. Och en känsla av att en förkylning börjar gro. Går in i min mens-app och ser att det är två dagar kvar. Känner mig ALLTID förkyld två dagar innan mens.

Vabbade i tisdags och hade en dag med pyssel, soffhäng och väldigt mycket feber. Vi hade ovanligt dekadent papper att rita på. Killens alla skisser från krokin åkte fram och återanvändes.

Alltså hallå vilka bra produkter dessa två är! Fick tips av min väldigt glowiga praktikant, Linnea. Den översta är en peeling som nästan ger en salongskänsla, från Exuviance. Och sen en helt galet grym fuktkräm från Paula’s Choice.

Veckan innan mens är en trött vecka. Alltid. Vill bara kolla serier och sova. Blev överlycklig när jag såg att “Vår tid är nu” har börjat igen på SVT. Blev dock lite besviken på första avsnittet. Annars har jag snart kollat klart första säsongen av “Looking for Alaska“, lite skön och helt okej. Kollade även första av snittet av Pose, på Netflix, häromdagen. Lovande! Och sjukt snygg.

Har varit av med detta halsbandet ett bra tag men häromdagen dök det upp. Mitt M-halsband. Som jag skaffade när Mini låg i magen. Sen att det blev en Mathilda och jag blev Mamma och killen heter Mathias. Blev det ju alldeles perfekt. Det är LittleU som gjort halsbandet.

Kom hem till denna häromdagen. Sjukt fin ju! Och på tal om pumpor, såg att Dnilva har massa fina tips. Men om vi för en stund struntar i den amerikanska traditionen så tycker jag man ska ta sig till en kyrkogård i helgen. Tända ett ljus och sakta gå runt och titta på alla ljusen som lyser i mörkret. Och minnas de som inte är med oss längre.

37

Kommentera

W

Pose är sjukt bra! Fortsätt se den! Snygg & gripande! Tre utropstecken liksom 🙂 Säsong 2 finns på HBO förresten.

en-lang-blondin

Underbart att höra! Är på den nu, kollade precis klart på Alaska. 🙂

Så fin pumpa! Och tack för att du tipsar om mig och mina 🙂 Jag tycker att traditionen att gå till kyrkogården och tända ljus är typ den finaste. Så stämningsfullt!

en-lang-blondin

Jag ska inte ta åt mig äran för pumpan! Killen som karvade och skar. 🙂
Eller hur. Ska ta Mathilda i handen och traska bort till kyrkogården i morgon.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.