2019-10-30

Ur arkivet.

Hotellet jag bodde på i Istanbul låg alldeles i närheten av detta huset. Ropade till av glädje när jag såg det!

För den påminde mig ju om denna sju år gamla bild. Titta så unga och oförstörda vi ser ut. Malin har inte fått tvillingarna än och vi har precis startat vår byrå och inte hunnit jobba alla sena kvällar riktigt än. Bilden är tagen av Malin Lauterbach (även övriga bilder i detta inlägget har hon fotat) för Lite kalabalik. Då i början när vi startade Lite Kalabalik var vi själva modeller för smyckena.

Vi traskade gata upp och gata ner för att få till den perfekta bilden i det perfekta ljuset.

Lite Kalabalik såg ut precis så här i begynnelsen. Inte helt olikt i dag men lite mer färger på alla håll och kanter. Och mycket på handleden.

Här ser man armbandet vi gjorde för SOS Barnbyar. Den orange tråden med en grön pärla på. Och Fatimas hand som hänger ner, den var en riktig storsäljare när den kom.

Denna bilden blev vår “omslagsbild”. Bland annat drogs den upp stort i en intervju på ett uppslag i Sydsvenskan. Byxorna och skorna hade jag för övrigt på mig ett par månader senare när jag besökte Grand i Malmö. En helt vanlig utekväll som slutade i att jag gick hand i hand hem med en lång kille i en ful mustasch. Mustaschen rök typ ett år senare men killen bestod. Och himla glad är jag för det.

35

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.