2019-10-29

Festplagg!

Älskar att det känns som att festplagget får en revival! Man minns ju sin älskade festtopp som var standar när man skulle gå ut, back in the days. Min kom alltid från HM och var i glansigt material. Gärna med en tajt kort kjol till i bomull. I alla fall. Just nu finns det så sjukt många roliga plagg både på kedjorna och de lite dyrare varumärkena. Och eftersom jag tycker det är onödigt att uppmana till köphets påminner jag om att det finns sjukt mycket bra grejer på second hand. Som här, här eller här.

En paljettkjol gör en alltid glad! Köpte ju denna på rea tidigare i år och tänker inte vänta på fest för att den ska användas. Kommer bli superfin med en vit stickad tröja till. Till exempel på en grå novemberdag. Kjolen på bilden hittar man här. Och finns det något som är enkelt att hitta på second hand så är det just paljetter!

Införskaffade denna för ett par veckor sedan. Man svettades väldigt obehagligt i den, men det var det helt klart värt. Hade på mig den på Beyond Us invigning, kan man skymta här. Bar den till ett par skinnbrallor.

Organza är verkligen ett väldigt festligt material. Går man in på Zaras sajt och söker “organza” kommer det upp massa roliga plagg. Som denna kjolen till exempel.

På temat organza. Denna klänningsdrömmen alltså! Kommer från Baum und Pferdgarten och finns här, eller så hyr man den av Kajsa! Det sista tycker jag man ska göra.

Syns verkligen att kedjorna har plockat upp mycket från de danska märkena. Som denna klänningen från HM, som känns väldigt mycket Ganni.

Denna toppen från HM Conscious kollektion ser alldeles ljuvlig ut. Tänker den till en kjol eller byxor med hög midja.

Denna klänningen blev jag vansinnigt glad av. Så den får avsluta denna festkavalkad. Hörde jag skål!?

27
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Så snyggt!! I min stil är paljettkjolen nyckelplagg. Älskar att blanda mys med fest!

en-lang-blondin

Håller med. Tycker man ska räkna paljettkjolen till basgarderoben. 🙂

Kajsamagdalena

Oo så mycket glitter! Och tack fina Lina!

en-lang-blondin

Puss!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.