2019-10-20

Helghöstmys.

I fredags avrundade vi veckan med ledningsgruppsmöte, en avtackning och lite after work. Ändå alltid lite extra fint att dricka vin och äta ost med sina kolleger. Fick sen megaont i magen. Kändes som mensvärk men var förmodligen ägglossning. Min kropp blir liksom bara tydligare och tydligare ju äldre jag blir. Undrar hur det ska sluta. I alla fall. Denna bilden är ej från i fredags utan från i lördagskväll.

Då vi var hembjudna till detta tjusiga hem. Till min delägarkollega Malin. Vi gjorde något vi typ aldrig gör. Vi träffades alla tre familjerna, vi tre delägare som jobbar jämt och aldrig tar oss tiden att bara umgås och gotta oss. Och det var alldeles fantastiskt mysigt på så många sätt. Barnen hängde, käkade pizza och åt godis. Vi vuxna hängde, käkade hemgjord pasta, drack vin och drog dekadenta livshistorier. Men finaste stunden var nog ändå när Mini ville rita, vid typ niorycket, och plötsligt satt alla barnen på golvet och ritade och klippte. Ni fattar stoltheten hos tre reklamarkreatörer när de tittar på sina skapande barn.

Idag hade vi trädgårdsdag. Den där dagen då alla möbler plockas in och trädgården liksom vinterstädas. Känns alltid lika naket och tomt efteråt. Plockade in detta från skräphögen.

Sen gick vi en promenad. Målet var Rörsjöstadens lekplats.

Hur skön stajl har min mini! Älskade unge.

Rundade av helgen med en äppelkaka. Så redo för ny vecka nu!

30
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Fliselin

Hej!
Undrar över märke på den fina kappan samt skorna!

en-lang-blondin

Skorna är Nike! Har för mig modellen heter Nike Air Force, sjukt bekväma! Älskar dem och har dem i olika färger… 🙂 Men dessa är ett par år gamla.
Kappan är från Baum Und Pferdgarten också några år gammal.

Fliselin

Tusen tack för svar!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.