2019-10-17

Ändå. Känslan efteråt.

Hej och välkommen till Garbergs Malmökontor.

Klockan halv åtta stod denna frukostbuffé uppdukad. Klockan åtta kom de första kunderna. Sen mumsades det på italienska mackor, rosa smoothies och dracks en och annan kopp kaffe.

Klockan halv nio samlades alla i vårt konferensrum och min frukostföreläsning drog igång.

I augusti, när det var högsommarvärme, hade vi en after work för våra kunder. Vår CD Malin höll ett föredrag om Kreativitetseffekten. I dag serverade vi frukost och jag höll ett föredrag om Influencereffekten. Hur ser trenderna ut, vad krävs, vilka fallgropar finns och hur gör man ett riktigt lyckat influencersamarbete?

Jag hade förberett mig i en evighet. Kändes det som. Har tagit sin tid att sätta ihop alla analyser, spaningar och “att tänka på”, sen få flyt i föreläsningen så det blir kul att lyssna på, sen göra om lite till så det blir ännu bättre. Och så öva, öva öva. Så det sitter. Har kopplat upp datorn mot vår TV hemma om kvällarna och så har jag ställt mig upp och killen har suttit i soffan. Sen har jag dragit föredraget om och om igen. Killen har gett respons och sagt var det känts segt eller obegripligt.

Japp. Var lite nervös innan. Men det gick super! Och det blev en jättebra diskussion efteråt. Känner mig mycket nöjd.

52

Kommentera

Mia

Vad roligt att det gick bra! Och så grymt det är med noggrann förberedelse och planering innan. Så mycket säkrare man känner sig då. Hade själv en dragning på jobbet idag och hade pluggat manus in absurdum, men det hjälpte! Pirrig innan men det gick så bra, och nu är det helg, hurra! ??

en-lang-blondin

Eller hur på hur mycket det gör om man är väl förberedd.
Och hurra för dig med! Som satte din dragning. 🙂

Mia

Tack!! ??

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.