2019-10-14

Kulturlunch.

Fredag, ösregn, lite vin-dagen-efter och hostig natt. Tänk att det alltid är så. Känns det som i alla fall. Att när man är extra trött när man går och lägger sig, så vaknar minin och kan inte somna om eller hostar sig igenom halva natten (jag MÅSTE föresten testa Ekotipsets lök-tips nästa gång hon hostar! Någon som har testat?). I fredags började jag dagen vid köksbordet hemma, så jag kunde öva högt på mitt föredrag jag ska hålla i veckan för våra kunder. Cyklade sen till Konsthallen och mötte upp mina kolleger.

Rofylldt på Konsthallen. Älskar tystnaden och lugnet.

Uppfattade aldrig riktigt vad denna utställningen egentligen var. Men själva huvudutställningen var fin och intressant. Man kan läsa om den här.

Ungefär varannan månad är ambitionen att vi ska ha en “konstlunch” ihop. Kolla en utställning och sen äta gemensam lunch. Så himla mysigt.

Sneakers Selected Femme, leo-strumpbyxor från Lindex (många som frågat om dem på mitt Instagram!), skinnshorts och gammal stickad tröja från Other Stories.

Avslutar med denna helt bisarra chokladkaka. Än en gång är det vår praktikant Linnea som har bakat. Hon överträffar sig själv varje gång. Efter avslutade arbetsdag cyklade jag för att hämta min mini på förskolan. Kom dit halv fem och hon var absolut sist kvar. Varendaste avdelning var tom. Kändes ju sådär. Gick sen och köpte hämtmat för fredagsmys på tu man hand då killen var bortrest. Två trötta hade sen ganska mycket skärmtid. När jag sen skulle natta sa hon “mamma, ingen bra fredagsmys idag. Vi hade ingen chips hemma”. Kändes som en väldigt regnig fredag.

32
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Elin

Tänk om de visste att en sån kommentar kan sticka till sådär lite extra ibland ❤️ lät som en mysig kväll ändå, och alla kvällar kan omöjligt vara helt magiska. Kram

en-lang-blondin

Så sant! Och är det bara chipsen som fattades så inser man ju hur bra man har det… 🙂
Kram!

Ida

Jag tänker att det inte är så farligt att bli hämtad sist. Klart att barnet kan vara otåligt och man får skuldkänslor att alla andra föräldrar säkert hängde sina barn supertidigt. Men vilken lyx för ett barn att få en lugn stund innan man går hem, kvalitet med en pedagog utan konkurrens från andra barn. ❤️

en-lang-blondin

Den är lite klurig tycker jag! Tror absolut att pedagogen ägnar lite extra uppmärksamhet så att de inte ska känna sig ensamma. Samtidigt som jag tänker att hon ändå måste känna att alla andra föräldrar har hämtat utom hennes egen… ❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.