2019-10-11

En jäkla trevlig torsdag!

En arbetsdag för mig ser för det mesta någorlunda likadan ut. Är på jobbet (vårt kontor på gamla väster), sitter framför datorn och jobbar, möte med kund eller internt eller jobbar med en kreatörspartner (en copy). När det är produktion är man på location en eller flera dagar (plåtning eller filminspelning). I torsdags bröt jag dock detta mönster. Och började dagen på Form Design Center.

Fotograf förbundet och Illustratörcentrum hade tillsammans med Form Design Center en Business Speed Date. Under förmiddagen träffade jag 17 stycken fotografer och illustratörer som hade tio minuter var att visa sin portfolie och presentera sig själva. Så sjukt bra grej! Hittade många guldkorn som jag hoppas få möjlighet att anlita framöver! På bilden ovan träffar jag Tilda Mårtensson.

Vissa var lite smartare än andra och efterlämnade ett “visitkort” som var svårt att ducka för.

Efter denna trevliga, men något energikrävande aktivitet, cyklade jag till jobbet för ett lunchmöte. Efter det satt jag apatiskt i köket en kvart innan jag bestämde mig för att cykla hem och jobba vid köksbordet under eftermiddagen. Men först landade jag här.

Florera. Köpte en blombukett till kvällens fira-person.

Anledningen till att jag behövde sitta hemma under eftermiddagen och jobba var att jag behöver bli klar med ett föredrag jag ska ha på jobbet, nästa vecka, för våra kunder. Och om ett kärt ämne! “Influencer-effekten”. Känner mig ömsom “fan vad bra det kommer att bli” och “vilken katastrof jag är”. Hoppas att det landar någonstans där emellan… I alla fall. Satte mig även en timme på Söderberg Sara när killen skulle hämta mini. Stört omöjligt att jobba när hon är hemma.

Tog sen denna gröna bukett och mötte upp Karin för att cykla och fira en grön bok.

Möttes av detta. Och en supermysig liten lokal fyllt med superhärliga människor. Alla där för att fira att Julia Tuvesson aka “Tuvessonskan” har släppt sin andra kokbok “Käka Grönt“.

Jag och Karin var tjusiga tillsammans. Och så skålade vi i bubbel.

Vi befann oss på Ciao Lola en liten nyöppnad matstudio på Karlskronaplan. Jennifer som driver studion blev man ju typ kär i. Precis som i all mat som Julia hade lagat. Väldigt mycket Burrata. Så en drack bubbel och mumsade Burrata med diverse olika toppingar. Och snackade med den ena härliga människan efter den andra. Det var varmt, bubbligt, hög stämning och väldigt fint på många sätt. Cyklade hem smålullig helt ovetandes om att mini skulle hosta sig genom halva natten.

27

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.