2019-10-08

I fredags.

Lite extra bra huddag i fredags. Allt tack vare en kemisk peeling dagen innan på Electa.

Annars började fredagen med ett härligt långt möte. Vi gick igenom testresultaten för en reklamfilm vi ska göra. Vi har tagit fram två olika idéer, som vi gjort animatics på (typ tecknad film med handritade skisser på de olika scenerna). Som i sin tur alltså har testats. Alltid nervöst ju. Tänk om testpersonerna skulle fattar nada och huvudbudskapet inte alls går fram. Men så var som tur var inte fallet. Det var till och med ett riktigt bra resultat! Så nu ska filmen produceras innan året är slut. Kul ju. Ovan sitter jag och Anne och pustar ut med en kaffe efter mötet.

Och eftersom Anne är min personliga bloggfotograf gick vi runt hörnet och fotade lite.

Jag hade på mig mina extremsköna brallor från Other Stories, en gammal maläten (trots cederträ lämnar inte malen mina dyraste tröjor i fred) polotröja också från Other Stories och sneakers Selected Femme.

Smycken Lite Kalabalik. Ring Lite Fall och armband i rosenkvarts Lite Statement.

Min alldeles egna, urtjusiga, bloggfotograf. Och kolla in toppen! Den är genomljuvlig. Puffiga armar, stor rosett och transparent. Väldigt mycket Baum. Men ett smart budgetkör från Zara. Helt klart en blus värdig en fredag.

20
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Madeleine

Hej!
Älskar din blogg och tycker du verkar vara en himla trevlig och smart person (som svar på föregående inlägg om att du skulle vara dryg och negativ?!)
I detta inlägg reagerade jag på malen som jag också har bland mina plagg (panik!), rekommenderar att frysa kläderna i 1-2 veckor och sedan förvara dem i plastbackar från typ Ikea/jysk och ha cederträprodukter i lådorna. Drygt, men det enda som känns tryggt..nåväl, keep up the good work och ha en fin helg!

en-lang-blondin

TACK! Vilken fin kommentar.
Och stort tack för tipsen angående malen. Känns som det är en rejäl insats man måste göra för att skona sina finaste tröjor. Men det kan det ju verkligen vara värt!
Kram och fin helg!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.