2019-10-07

Familjemys.

Har haft nackspärr hela helgen. Jäkla otyg. Men solen sken och det var ju helg liksom. Efter frukost soffhängde vi och jag kollade sista avsnittet av Unbelievable. Jisses vad den serien har gripit tag i mig.

Vi började lördagen med att köra till tippen. Alltid en skön känsla. Efter tippen var det dags för mellanmål så vi körde hit. En riktig liten pärla minst sagt. Geijersgatan 53 som är både ett kafé och en butik.

Och perfekt mellanmål. Älskar kaféer som har riktiga mellanmål. Som detta. En grov macka med ägg och kaviar. Samt en “barntoast”. Så bra.

I butiken hittade mini tre leksaker hon skulle berätta för tomten att hon önskar sig.

Och sen detta. Maj gad. Maräng, äppelkompott och grädde.

I kassan låg dessa godingar. Köpte den längst upp i vänstra hörnet.

Efter fika tog vi oss ner till Ribban. Och i vanlig ordning var vi liiite sena på allt så även soltimmarna. Men lite lek på lekplatsen och en promenad ut till kallis och tillbaka. Sen var man redo för kvällsmys med fisksoppa och vin. Samt tidig sänggång. Älskar att lägga mig extremtidigt på helgen. Hehe. Trodde jag aldrig jag skulle höra mig säga för tio år sedan.

37

Kommentera

Vilken fin dag! Och hehe, relaterar på det där med tidig sänggång på helgen. LOVE IT!

Hehe, man kanske tar igen det en dag när barnet/en är stora och man plötsligt börjar med att både dricka upp vinflaskan man delar, samt öppnar en ny! Och sen lägga sig efter tolvslaget. Spännande tanke. 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.