2019-10-06

Höst, helg och mys enligt mitt Pinterest.

Kanderade äpple måste ju vara den ultimata bilden för höst- och vintermys. Och den snyggaste accessoaren på julmarknaden. Tror aldrig jag smakat, har liksom på känn att de ser snyggare ut än de smakar gott. Nåväl. I min drömbild av höstmys äter man kanderade äpple framför en öppen brasa. Bildkälla

Och te! Är en tedrickare i betydligt större utsträckning är kaffedrickare. Ser verkligen fram emot min Istanbul-weekend för jäklar vad jag ska dricka te, turkiskt bittert chai och olika varianter på örtte (äpple och persilja är en favorit). Bildkälla

Havregrynsgröt är alltid en bra idé. Lätt bästa starten på dagen. Äpple och jordnötssmör är en helgfavorit. Eller Ekotipsets rostade havregryn! Bildkälla

Tänker ofta att man borde ta med sig fika ut. Ha picknick i skogen. Men det slutar alltid med att vi köper fika eller lunch på lokal. Men plättar borde man ju kunna få till någon gång. Tycker man ju. Bildkälla

Så här skulle en ju vilja glida runt. Ljuvlig färgkombo. Bildkälla

Malin tillbringade helgen i stockholmsskärgård och när jag frågade vad de skulle göra svarade hon “plocka svamp”. Hur mysigt låter inte det. Tre vänner i en stuga i skärgården med höstbad, vin och svampplockning. Bildkälla

21

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.