2019-10-02

När solen inte skiner.

Idag var det iskalla vindar och iskalla fingrar när jag cyklade till jobbet. Kände hur en PMS smög sig på. Tänkte på mini och att hon behöver vantar. Konstaterar att om hon ska få några vantar kommer det vara jag som stressar iväg på lunchen alternativt skickar ett sms om dagen till killen tills han köper ett par. Klassisk könsfälla. Hade megakoncentrationsproblem på jobbet. Löste det med att placera mig i ett tomt konferensrum med stort glas te. Hämtade mini och kände en migränliknande huvudvärk pocka på. Hade sammanlagt cirka 15 konflikter med henne innan hon somnade. Men allt vägdes upp när hon klev ur sängen för att att lägga sina små armar runt mig samtidigt som hon sa “blir du glad nu mamma?”. Hej höst och vardag.

P.S. Rekommenderar Unbelievable på Netflix. Viktig och extremt uppfriskande med två stencoola huvudrollsinnehavare (poliser) som spelar en roll som man innan alltid har sett en man göra.

36

Kommentera

Marie

Blev verkligen tagen av Unbelievable.
Hösten är onekligen här fullt ut. Övergången från strumplöst till boots blev kortare än någonsin tidigare. Tycker övergången är jobbig. Sedan kan jag landa i hösten.

en-lang-blondin

Håller med! Och den växer på en. Blir starkare och starkare för varje episod.
Håller också med om hösten. Och PMS + rejält höstrusk är tungt. 🙁

A

Vet inte om det stämmer – men får känslan att du har börjat blogga lite oftare på sistone? Och det gör mig så glad! Så kul att få läsa ännu mer om dina tankar, arbeten och om min gamla hemstad! ✨

Ja! Jag har värsta blogg-flytet just nu. Hoppas innerligt det håller i sig. Och stort tack för peppen! 🧡

A

Ja, superkul att se! Skickar massa blogg- (och höst) pepp!! 🍾✨

TACK! 🍁🧡🍂🧡

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.