2019-09-22

En alldeles fantastisk lördag.

Startade lördagen så här. Satt extra fint då jag hade firat en kompis kvällen innan.. Och med en något maxad vecka i ryggen slank bubblet ner i rask takt. Trots detta hade jag någonslags urkraft i lördags. Vaknade lite förtidigt av att killen drog i lådorna i sovrummet. Och det där förbannade ljudet betyder att han lagt sig tidigt, vaknat tidigt och tycker en tidig löpartur är en bra idé. Ja ni fattar att jag är hans raka motsats när det kommer till morgonpigg. Nåväl. Vi lyxade med en Söderberg Sara frulle och allt kändes plötsligt tusen gånger bättre.

Gott.

Efter lite häng hemma byttes sneakers mot klackar.

Satte på läppstift och cyklade ner på stan. Älskar förövrigt denna lilla dosa med spegel i som jag fyndat på loppis för hundra år sedan. Den och ett Chanel läppstift höjer liksom nivån på vilken dag som helst.

Det gör förövrigt även en ring från Lite Kalabalik.

Mötte upp min världsbästa vän Maria på Johan P, för lite lördagsvinlunch.

Efter lunchen tog vi en sväng här. På Miloii. Malmös utan tvekan finaste butik. Och det var himla lyxigt att strosa runt utan stress. Besöker liksom alltid butiken på lunchrasten annars.

Stack sen till kontoret för att hämta min dator. Men fick feeling och jobbade undan lite. Bland annat packade jag armband till en goodie bag vi sponsrar.

Köpte en helt perfekt höstbukett och cyklade sen hem till mini. Som väldigt snabbt berättade för mig att hon nu inte längre behöver handtaget på cykeln. Och sen visade hon hur hon både kan starta, bromsa och cykla snabbt.

Titta så fin. Och den får symboliserar världens finaste helg. Tre starka höstsolar av tre möjliga.

36
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.