2019-09-16

Fem tips på hur man överlever mörkret.

Okej det är inte vintertid än. Mer än en månad kvar. Och det är fortfarande bara början på hösten. Men jag har ändå samlat (kanske mest för min egen skull) de bästa tipsen på hur man tar sig an den nya säsongen. Eller helt enkel lever kvar i semesterkänslan. Man kan välja att se det från båda hållen. Det är också en copy paste på detta tidigare inlägg.

Boka in en date med någon som gör dig glad. Välj en udda tid. Till exempel ostron och ett glas bubbel direkt efter jobbet en onsdag. Eller som Karin och jag gjorde i vintras. Möttes upp på Saluhallen kl 14.30 en lördag. För lite bubbel och ostron. Bildkälla

Beprövat trick. Klä sig som man vill känna sig. Så på med paljetterna. Tröja och skor får gärna vara helt vanliga sneakers och en collagetröja. Paljetterna kommer ändå lysa upp mörkret en helt vanlig torsdag i november. Bildkälla

Bjud på middag! Eller gör som jag och Cecilia, Ida och Karin gjorde för ett par år sedan. Vi lagade tillsamman middagen, hemma hos mig, sen bjöd vi in var sin vän som ingen annan hade träffat innan. Sen blir det antingen fantastiska samtal och nya bekantskaper eller halvkonstig stämning och nya bekantskaper… Spännande vilket som. Bildkälla

Gör en tjusig drink innan hämtmaten på fredagskvällen. Just Martini tycker jag personligen är den tjusigaste drinken. Bildkälla

Turista i din egen hemstad. Om du alltid går till samma ställe och samma område testa något helt annat. En drink i en hotellobby, cykla till andra delar av stan för en lunch eller ät helgfrukosten ute på lokal. Bildkälla

25

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.