2019-09-10

Just nu.

Pampasgräs: när gräs blir trendigt och man finner sig själv köpa två dyrbara kvistar i sin lokala blomsterbutik. Loppisljusstakarna åker fram: det är höst. Inlagd gurka: inköpt på skördefesten i Åkarp i lördags. Så vansinnigt gott. Grönsakerna just nu: så enkelt att vara vegetarian. Kärleksört: en ganska ordinär blomma. Men får mig att tänka på mamma och pappas trädgård, älskar namnet och står länge i vas.

19

Kommentera

Maria

Bra att du skrev om kärleksörten, har ju den i trädgården! Aldrig tänkt på att man kan ha den i vas, smart! Pussss

en-lang-blondin

Ja! Tänk så många skatter ni har i er trädgård. Och fick plötsligt en längtan efter att komma hem till er och rensa ogräs typ. Märkligt. Men något med att sticka fingrarna i jorden. Vi får prata om detta. 🙂

M

Haha, du är mer än välkommen! Det är sann terapi att rensa kirskål 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.