2019-09-09

Orimligt trött, höstkänslor och PMS.

Var orimligt trött i fredags. Sådär trött så man knappt pallar fredagsmys, vill mest gå och lägga sig. Precis så kände minin också som somnade i soffan istället för att äta middag. Förmodligen inte helt frisk. För sen följde en natt av orolig sömn. Kände mig allt annat än redo för helg när jag vaknade på lördagen. Men vi tog oss samman och körde på Skördefest i Åkarp.

Köpte massor av grönsaker och snittblommor på skördefesten. Men var ändå tvungen att gå bort till Floreras när jag kom hem. För att köpa Pampasgräs jag sett på deras Instagram.

Allt är miljoner finare i höstljus.

Satte mig sen på Ugglan för kaffe och sol. Och ladda för att denna sömnbristkropp med annalkande PMS skulle fira lördag själv med energisk fyraåring (killen hade spelning). I stunder som dessa är jag extra glad att jag bara har ett barn (även om en energisk och positivt lagd tvåbarnsmamma skulle hävda att syskon leker med varandra).

Och så läste jag. Är hundra procent fast i denna omgången av JWHFs Bokklubb. Är sedan långt tidigare ett stort fan av Katarina Wennstam. Läste hennes reportageböcker, Flickan och skulden och En riktig våldtäktsman, när de kom för typ 20 år sedan. Minns hur de eldade på min nyfunna feministiska sida. Och så hennes sommarprat förra sommaren! Lyssna om ni inte gjort. Men tillbaka till boken. “Vargen” en kriminalare/spänningsroman med kraftig underton av kritik mot patriarkatet. Skynda och läs och var sen med och diskutera boken i vår bokklubb!

Lördagen lunkade på med det bästa tänkbara höstvädret. Jag och mini hängde på gården och fixade i bersån.

Är orimligt stolt över mina gigantiska Dahlior. Och jag vet. Såååå 2018 att skryta om sina Dahlior i sociala medier…

Och så här himla piffigt blev gräset i min vas som jag i våras köpte av Anna Lidström. Annars då. Rustar mig för denna typen av vecka.

24

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.