2019-09-03

Så här ska jag se ut i höst!

Varje höst är det samma sak. Jag vill se ut som ett höstlöv i färgskalan. Funderar också alltid på att klippa mig annorlunda. Kanske en lugg som tjejen till höger? Bild: Style Du Monde

Klä mig i kostym, enhetliga set, tjocktröja och kjol och skor utan strumpor. Bild: Popsugar

Älskar vinrött på hösten/vintern. Och blev medens supersugen på långt hår. Bild: Vogue

Ljuvliga höstfärger. Bild: From Luxe with Love

Och så har jag fått en grej för puffiga axlar. Fick nästan andnöd i lördags när jag träffade Kajsa, över hur galet cool klänning hon hade på sig. Kolla in här så fattar ni vad jag menar. Ovan blus från Samsøe & Samsøe.

Denna har jag slagit till på. Från Other Stories.

Och dessa jeansen från Zara! Så galet sköna.

Hur fina som helst till dessa tunna polos från Other Stories. Som dessutom är perfekta under kavajer och plagg som man kan förlänga säsongen på genom att ha en tunn polo under.

Avslutar med en stickad tröja. Den har man med största sannolikhet redan i garderoben. Hoppas på att det kommer en lång säsong då man kan ha stickad tröja till kjol och bara ben. Innan det blir dags att håglöst titta på garderoben och enbart välja det varmaste plaggen eftersom det blåser från sidan och snöar från andra hållet. Stickad tröja Ganni.

32
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Linda

Åh va mycket snyggt!!!!

en-lang-blondin

Håller med! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.