2019-09-02

Malmö vs New York.

I lördags började jag dagen så här. Med en Aperol. Eller nästan i alla fall. Åt en skål gröt med familjen först, sen smink och piff innan jag cyklade ner till Malmö Live.

Var inbjuden av Clarion Hotel Malmö Live och Kitchen and Table, tillsammans med co-host Eddie Fisher. Träffade Eddie första gången för ett gäng år sedan då jag behövde låna kläder till en plåtning. Och vilken garderob kvinnan har sen. Och såklart helt galna historier kring vart och varannat plagg.

Att bli inbjuden i sådana här sammanhang är galet privilegiet och kul! Och när man har tackat ja har man ju på sätt och vis signat upp till att rapportera på ett eller annat sätt från eventet. Tycker dock inte man ska rapportera lovord bara för att man får en gratis frukost eller produkt. Men om de lyckades i lördags! Nu vill jag inget annat än att massa malmöbor ska ta på sig en härlig outfit, boka in en brunch på Kitchen and Table, beställa en Bellini och låtsas att man är i NY. Jag älskar när Malmö får mig att glömma att jag är i Malmö. Inte för att det är något fel på Malmö. Tvärt om. Utan för att det är en ljuvlig känsla att bli överraskad. Och glömma bort att man är i sin hemstad.

Nu tillbaka till själva eventet. Efter välkomstdrink fick vi testa att skaka vår egen cocktail. Sen dekorera den på bästa sätt. Bäst dekoration vann en övernattning på Clarion.

Det var inte min. Gjorde två hjärtan som väldigt snabbt säckade ihop till en sorglig rosa pöl.

Kithen and Table har alltså en uppdaterad brunchmeny. Vi fick såklart ta del av denna härliga meny. Och eftersom det finns både eggs benedict och pannkakor på menyn kommer jag snart att återvända.

I trevligt samtal med en av marknadstjejerna på Malmö Live. Det enda jag täner på är dock när brunchen ska serveras. Hehe.

Förutom att Caroline hade på sig en fantastisk klänning pryddes hennes ena finger av en skimrande blå ring.

Så himla imponerad av hur de hade fått till en sådan härlig sammansättning av människor. Det var på många sätt en väldigt fin start på lördagen.

Majoriteten av bilderna är tagna av Fabian Kruuse (de som man ser är tagna av ett pro).

21

Kommentera

Helena

Var kommer din fina klänning från?

en-lang-blondin

Den är från ett danskt märke som heter Boii! 👌

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.