2019-08-25

En varm augustikväll.

Jisses vad trött jag varit i helgen. Inte konstigt såklart. Hade en stressig vecka, mens och huvudvärk onsdag-fredag. Körde liksom på för att få ihop det och det betalade sig såklart. Men precis innan jag översköljdes av trötthet, och fortfarande var i köra-på-mood, träffade jag Karin för “lite” vin på Mineral. Hade matchat himla bra med skorna och klänningen. Extremt fint om jag får säga det själv.

Och Mineral blir man alltid glad av att besöka. Enkelheten, det avslappnade, dukningen, ljuset och allt det gröna. Älskar det.

Lite Heart på handleden. 

Och detta var lätt det bästa veganska jag käkat på väldigt länge! En vegansk charkbricka och helt magiska smaker. Som vegetarian har man ju ätit en del grönsaker på stans restauranger. Ofta en spetskål eller annat i säsong. Men detta var helt klart något utöver det vanliga. I alla fall. “Charkbrickan” och naturvinet var inte det bästa med kvällen. Det var sällskapet. Är så oändligt tacksam för mina vänner. Drack tre glas vin, snackade i två timmar, skrattade, uppdaterade och gick sen hem till mini som jag hann pussa på precis innan läggning. Och augustikvällen var varm.

22

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.