2019-08-22

Create your own sunshine.

Klädde på mig allt gult jag hade häromdagen. Mini tittade på mig och sprang in på sitt rum för att komma ut i gul kjol med gulprickig klänning utanpå. Mycket gulligt. Annars då. Har lidit av en envis huvudvärk de senaste dagarna. Den dyker upp en gång i månaden så den är bekant. Men denna gången vägrar den släppa. Och samtidigt känner jag i hela kroppen hur mensen härjar. Fan inte konstigt vi är det starkare könet med all denna påfrestning vi får utstå.

I nästan två veckor är jag minst en storlek större än de andra två veckorna (lösning: enbart använda löst sittande klänningar och kjolar). Jag blir oändligt trött när blodet flödar som värst (inte lösning men det blir i alla fall inte sämre: järntillskott och mycket sömn). Nedstämd och lättirriterad (lösning: prata inte med folk, framförallt inte ens partner).

52

Kommentera

Det är sjukt vad vi utstår! Jag får nästan alltid feber/enorm sjukdomskänsla dagen innan mens. Så sjukt att det är någonting jag lever med – varje månad.

en-lang-blondin

Ja! Samma här. Inte feber, men ont i halsen och allmän förkylningskänsla. Och det är något jag först på senare tid härlett till att det alltid kommer innan mens.

Anna

Det där med storleken, jag med!! Tog dessvärre alldeles för många år innan jag fattade det. Gick och hade alldeles för neggiga tankar om min kropp en gång i månaden innan. Typ vad tjock jag blivit, aaaallt är för litet.
Och, sömnen precis innan mens, har alltid en natt just innan med noll sömn, supervarm i kroppen.

en-lang-blondin

Igenkänning. Och det där med sömnen är extremt störigt då jag verkligen känner hur mycket mer sömn jag behöver men kroppen vill liksom inte ge mig den just under ett par dagar.

Eva

Så snygg outfit, superfin är du, mönstren och färgerna ihop <3 Kram Eva

en-lang-blondin

Tack! Kände mig väldigt solig. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.