2019-08-18

Så efterlängtad och precis så härlig.

Denna helgen var extremt efterlängtad. Behövde sova, behövde umgås med mini och behövde bara vara. Och precis så blev det.

Vi startade helgen i Folkets park. Efter lek var det dags för middag. Traskade in till Far i Hatten. Jag åt ovan godsaker medans killen och mini åt pizza.

Man älskar ju lamporna på Far i Hatten.

På lördagen vaknade jag något omtumlad och förvånad efter 10 timmars sömn. Exakt hela familjen hade sovit. Vi la oss pinsamt tidigt och ingen vaknade vid sju och tyckte att en löparrunda skulle vara en bra idé och på så sätt då även väcka mig som i och för sig somnar om men ändå får störd sömn… I alla fall. Vi “cyklade” till torget för lite inhandling.

Hösten är ju lätt bästa årstiden för grönsaksshopping. Var på jakt efter kantareller, majs och färska kryddor (man måste köpa kryddorna! Så mycket bättre än butikernas inplastade krukor). Efter shoppingen blev det lunch på Mitt Möllan.

För att sen mycket nöjda ta oss hem och baka banankaka. Typiskt bra helgmellis.

Impulsköpte kräftor när jag skulle köpa kvällens mat. Blev en bra förrätt till kantarellpastan.

Söndagen innebar en tur till Plan B:s loppis, falafel på Bagdad Falafel, lek i parken bakom falafeln, en kaffe på Café Jesusbaren (extremt pårökt inredning, värt ett besök bara därför) och storhandling inför veckan. En familjehelg så extremt mycket i min smak.

25

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.