2019-08-13

Assessoera mera!

Har alltid älskat accessoarer. Bästa sättet att piffa till vilken gammal trasa som helst. Och väskor. Som jag älskar denna detalj till en outfit. Ovan väska är ju som en smaskig liten karamell. Dök upp i mitt flöde under Köpenhamns modevecka. Men stannade på min näthinna. Från Miista.

Men hallå! Tänk vad en rosa swoosh kan göra med en.

Är megakonservativ när det kommer till nagellack. Rött, på sin höjd rödrosa. Men har fått någon slags hang up för grått på senaste. För övrigt älskar jag att köpa Chanels lack. Förutom att det är ett bra lack så får man liksom en liten härlig stund av flärd när man går in i Chanel-butiken och går där ifrån med en liten vitsvart påse.

Tröttnar icke på en liten glittrig strumpa i en glad färg.

Ett tag köpte jag massa fina små hårklämmor mest för att de var så fina. Gilllade hur de såg ut på ett snyggt fat liksom. Använde dock dem aldrig då jag inte riktigt fick till det. Men under sommaren när man inte pallade fixa håret har klämman varit min räddare.   

Smycken ska man bli glad av! Det blir jag av dessa godisbitar.

En annan extremt bra asseccoar som höjer outfiten till nya höjder är ju ett skärp! Blev svag i benen när jag såg detta. Alldeles förmycket på något sätt. Men just det en gillar ju. Från Tibi.

23
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.