2019-08-12

Tjo sa det!

Förra veckan, också första veckan efter semestern, kändes. Har pratat med ett par stycken som väldigt klokt började jobba onsdagen eller torsdagen. Allt för att få en mjukstart. Himla smart. Vi körde igång i full fart på måndagen. Men en lunchkaffe i solen hinner man alltid med.

Det är ju fortfarande sommarväder. Älskar bara-ben-väder.

Dejtade killen över en lunch då vi inte hinner ses alls dessa dagar. Han trummar och jag jobbar. Vi haffade en lunch på Pink Head. De kommer visst inte servera lunch framöver utan bara kvällsservering. Extremt glad att vi hann med ovan fantastiska och extremt prisvärda lunch innan den försvinner.

I morgon åker jag till Stockholm för ett par dagars filminspelning. Hela förra veckan gick åt till att få det sista på plats. Casting, styling, manus osv. Kul men extremt intensiv process.

Allt som blommar och grönskar den här tiden på året är extra fint. Mustiga färger och fantastiska grödor. Och ljuset! Älskar ljuset denna årstiden. Tacksamt när saker och ting ska fotas (som det ofta ska i mitt jobb). Men samma känsla varje år. Melankoli och lätt desperation. Precis innan det är som allra vackrast dör liksom bara allt. Måste verkligen se till att boka in ett par resor och bruka allvar med att socialisera även de mörka vinterkvällarna, äta massa god mat och dricka vin i bra sällskap. This too shall pass liksom.

32
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.