2019-08-10

Fredagsvin vs träning.

Det är ju Malmöfestivalen. Tänkte att varför inte matcha den på festivalens första dag.

Back in the days när jag jobbade osunt mycket balanserade jag det med mycket träning och en hel del vindränkta kvällar på stan. Stress och träning är en bra kombo. Axlarna flyttar ner efter ett bra pass. Och lite så även med en riktigt bra vinkväll på stan med vänner. Axlarna flyttar ner. Riktigt så ser det ju inte ut längre. Kanske tack och lov för det. Nu är mini min största avstressare.

Men den första jobbveckan efter semestern har varit intensiv. Inte alls en mjukstart. När killen berättade att han tänkte kompishänga med mini + Astrid och hennes pappa på fredagskvällen tyckte jag det var en bra idé att springa en långrunda för att sen lägga mig tidigt. Hade ju ändå varit en ansträngande vecka. Om jag gjord det?

Anne sa “vin?” och jag sa “javisst!”. Vi gick till L’enoteca för att äta ost, oliver och dricka vin. Och man kan ju alltid skylla på att man måste ta tillvara de här sista ljuvliga sommarkvällarna då man kan sitta ute tills det mörknar i bara t-shirt.

Drack vin, skrattade och avslutade med en outfitbild framför festivalens tivoli. Svårslagen stresshantering.

53
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.