2019-08-04

Gott nytt augusti!

Träffat och läst många som sagt att de känner betydligt mer nystarts-pepp efter semestern än de gör efter nyår. Kan verkligen hålla med. Nu har man ju en helt annat energi än i januari! D-vitamin-tankad om inte annat. Annars då. Har ägnat dagen åt att städa ut semestern ur lägenheten. Dammsugit upp all sand och tvättat bort alla fläckar efter smutsiga sandalfötter på vitt trägolv. Har även tvättat alla badhanddukar. Och så satte jag mig ner och gjorde upp en struktur för hur min vecka generellt sett skulle kunna se ut. Med träning (t ex Pilates tisdag, Tabatha torsdag, löpning lördag), med mina projekt (t ex veckans blogginlägg söndagskväll, veckans SoMe för Lite Kalabalik onsdagskväll, admin Lite Kalabalik måndagskväll osv). Ingen aning om detta kommer att efterföljas, men ska helt klart testa. Tänker att om man har en struktur att förhålla sig till så svävar man inte ut och blir offektiv. Och så ingen data efter kl 22. Det löftet har jag varje gång jag nystartar…

38

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.