2019-08-02

Utflykt långt ut på landet!

Detta kan vara det bästa som finns. Håret i en tofs för sjunde dagen i rad, inget smink för sjunde dagen i rad och mini bredvid mig. Varje sommar brukar vi göra ett besök i Kölleröd. Ligger mitt i Skåne utanför Hörby. Där finns Butik Gul. Fin second hand butik och fantastiskt café!

Jag och killen köpte var sin Köllerödsmacka. Mini åt en surdegsvåffla. Medan vi väntade på maten (det tar tid, men det ska ta tid, hela gården genomsyras av sann hippieglädje) kan man kolla runt i butiken, mini lekte på den lilla lekplatsen och letade efter kattungen.

Behöver man kissa gör man det såklart på utedasset. Där det klart och tydligt står hur man ska gå tillväga. Kisset sparas såklart och blir till guldvatten. Något vi förövrigt har börjat med i bersån. Pappa tipsade om att det var bästa gödningen till mina trötta Dahlior. Så numer kissar mini i en spann i bersån…. Och Dahliorna har piggnat till om någon undrar.

Med hem från Butik Gul följde sex små vinglas och en ljusstake. Mangolden skickade pappa med oss. Älskar de olika gröna sakerna vi alltid får med oss hem från mina föräldrar.

30

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.