2019-07-21

Finfint.

Marie Jacob och  Julia Strathmann är en Berlin-baserad design-duo som jobbar under det gemensamma namnet  Jacob Reischel. Älskar allt de gör.

Färgerna i denna bilden! Ibland önskar jag att man levde på 70-talet istället för att man föddes då. Och allra helst då i New York såklart. Foto Keirnan Monaghan och Theo Vamvounakis, styling Maggie Ruggiero. Hämtat från Gather Journal, extremt inspirerande sida för övrigt.

Två veckor kvar på semestern. Hoppas vädret håller i sig så vi kan göra favoritaktiviteten köpa massa gott och ta med till stranden och äta på en stor filt. Medan mini leker i strandkanten. Bild hämtad härifrån.

Extremt bra loppisinspo detta! Har faktiskt letat efter en liknande vas nu ett tag. Efter att jag sett detta inlägget hos Elsa. Nu vill jag ha en sådandär ljusstake med ju! Och med färjade ljus i. Bild hämtad härifrån.

Snart modeveckan i Köpenhamn! Och dags för konstiga, galna, effektsökande outfits. Men som jag älskar det. Så himla kul att scrolla Instagram för inspo eller bara få sig ett gott skratt. Fastnade för denna bilden då den var lite så. Älskade jeansen och väskan. Skorna var ärligt talat hemska. Men jag älskar dem ändå på något sätt. Bild hämtad härifrån.

16

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.