2019-07-08

Hade piffat mig lite extra i fredags.

Det var ju trots allt sista dagen innan semestern. Tänkte dessutom fira detta med en AW. (Ganni från topp till kjol, halsband Lite Kalabalik och skor Nike)

Mötte upp Maria på Julie. Inte alls så där fräsch och redo som man kunde hoppas på. Kände mig extremt trött och sliten efter två intensiva veckor efter Lissabon-resan. Men vänner och vin får en åtminstone att glömma trötthet för en stund. Det vet en sedan gammalt.

Sofie och Karin anslöt. Ost beställdes in (hade kunnat leva på ost). Och ett och annat konstigt vin passerade. Men även ett och annat extremt gott. Delade ju trots allt bord med en vinexpert.

Drack två koppar kaffe för att kunna fortsätta kvällen efter Julie. Sitter i sedan gammalt. Att man inte kan avsluta kvällen för än den är avslutad såattsäga. Fotade även lite stockrosor i kvällsljus.

Älskar denna vyn. Sommarkväll och två tjejkompisar på cykel framför. I Malmö. Älskade stad. Och vi var påväg till MJ’s in the Park. Drack en Aperol Spritz och konstaterade att jag frös något vansinnigt och mest längtade hem till sängen och mini.

27
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.