2019-07-07

Just nu.

Viktigaste Instagramkontot att följa just nu, Dela språket. Också ett av de roligaste projekten jag jobbat med under våren. Föräldrar lägger två timmar på mobilen men bara sex minuter på att prata med sina barn. Och att vi befinner oss i mobilen är liksom som det är. Och bara dumt att skuldbelägga. Därför tänkte vi att man istället kan använda mobilen, och framförallt världens största bilddagbok Instagram, till att prata med sina barn. Tillsammans med Region Halland och deras projekt Språkstart Halland har vi lanserat ett Instagram-konto med massa tips på hur man kan utveckla sitt barns språk. Följ gärna! Och så ett extremt snyggt tidningsomslag. Semestern är till för att hitta inspiration på nya ställen. Världens bästa badtofflor från Rodebjer. Bordsfläkt med USB-kontakt, var extremt nödvändigt förra veckan när det var cirka 30 grader på kontoret. Och så ett soligt armband.

15
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.