2019-07-02

Sen sist.

Förra veckan var extremt varm här i Skåneland. En dag varnade de för grader över 30. Så jag satte på mig den luftigaste strandkaftanen jag äger och gick till jobbet. Med kraftig nakenkänsla. Åt sen lunch för mig själv på Noir. En fantastisk Gazpacho.

Passade på att läsa JWHF bokklubbsboken, “Manhattan Beach”, kommer inte riktigt igång med läsandet. Tänker att det är innan-semester-huvudet, så hoppas på bättre läsflyt när semestern väl kommer igång.

En annan dag hade vi sommaravslutning med jobbet. Var på Utmaningarnas Hus i Limhamn. Smått skeptisk och skräckslagen innan (något med utmaningar och liknande aktiviteter som tickar igång prestationsångesten i mig). Men jisses så kul vi hade! Vill göra om. Efter utmaningarna samlades vi hos kollega Fredrik och lagade mat. Kul att teamworka utanför kontoret.

Mysig och varm kväll med fina samtal. Lite som hemmet vi befann oss i.

Sommarens absoluta klänningsfavorit, ett glas rosé och perfekta frisyren en dålig hårdag.

20

Kommentera

Elsa

Hej! Vill du berätta om lägenheten ni hyrde i Lissabon, eller länka till den på airbnb? Läste dina inlägg från resan nu och blev så sugen på att dra med familjen. Tack och bock på förhand 🙂

en-lang-blondin

Här är länken! https://www.airbnb.se/rooms/plus/13778141?source_impression_id=p3_1562228416_NX12EPszU1BN%2FhEq
Den låg på första plan och var hel och ren liksom, inget speciellt. Men mysig balkong! Och perfekt område samt helt underbar värd.

Elsa

Tack snälla!!! Så bra när man har en rekommendation att gå på.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.