2019-07-01

En väldigt svettig helg.

Efter en svettig vecka på kontoret såg jag sannerligen fram emot en semesterhelg. Alltså, sol, bad, slappa och umgås med familjen. Men mitt humör var inte med mig. Inte någonstans. Misstänker PMS. Hoppas på PMS. Dessutom infriades väldigt få av mina förväntningar. Och är det något livet lärt en så är det att förväntningar gör en sällan lycklig.

Började lördagen med att gå till Florera med mini. För att handla blommor till henens kalas. Tror så här i efterhand att det var mysigaste stunden på hela helgen. Hon pekade på vilka blommor hon ville ha i buketten och självfallet blev buketten superglad.

Rosa, orange och blått! Efter bukett köpte vi dricka på Uggla kaffebar.

Mini i egenstylad outfit. Älskar hennes engagemang i sin garderob just nu! Runt midjan har hon knutit ett band som mormor har vävt.

Här satt vi och dinglade med benen.

Sent om sides och på extremt dåligt humör landade vi i Falsterbo. Mini och killen badade, jag deppade på en filt på stranden.

Söndag och dags för kalas. Väldigt påfrestande aktivitet om du frågar mig. Men mini var superpepp och dukade och dekorerade nästan helt själv. Satt sen och väntade i en halvtimme på att de första gästerna skulle komma. Vi hade diskuterat fram och tillbaka hur vi skulle köra upplägget och landat i regeln “lika många barn som barnet fyller”. Så mini fick bjuda in tre kompisar. Sen slog vi ihop det med lite släkt också. Tänker att nästa år är det nog smartare att ta släkten och barnkalaset för sig. Blir lite väl mycket. Och inte minst överväldigande för minin. I alla fall. Bjöd på fryst frukt, tårta och glass i högsommarvärmen. Och fiskdamm med godispåse såklart.

Finaste presenten. En vas från Billingekrukmakeri, från byn bredvid  mormor och morfar. Minis alldeles egna vas och med blommor i som hon och morfar sådde tidigare i våras.

24

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.