2019-06-26

Fem frukostar i Lissabon.

Heim Cafe: Detta blev vår absoluta favorit och vi käkade här två morgnar. Helt perfekt frukost. Precis det man önskar på menyn. Samt perfekta avvägda frukostpaket med lagom mängd av allt; rostad surdegsmacka med äggröra, pannkakor, liten skål med yoghurt och granola, juice och kaffe. Samt väldigt härlig personal! Ligger här.

 Chérie Paloma: kontinental frulle a la mexiko style. Gott men kanske inte det jag skulle välja varje morgon. Lite ovant med kryddstark röra till frukost. Men som sagt gott. Och himla mysigt ställe. Ligger här. 

Dedés: Ett superstylish litet ställe med exakt det man önskar sig till frukost. Och väldigt trevlig ägare som bjöd mini på pannkakor. De har även ett urtjusigt Instagramkonto. Bara en sån sak. Ligger här.

Fauna och Flora: Superpopulärt ställe med lång kö på helgen. Och himla trevlig meny på många sätt. Egentligen var det enda minuset att det kändes att de var vana vid att ha en hög omsättning och var lite väl effektiva i sin service. Inte samma leenden och genuina känsla som på de andra ställena. Men stort plus för riktigt härlig frukostmeny.

Fler finfina Lissabontips hittar ni hos Christin och Hanna.

17

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.