2019-06-24

I mitt huvud.

Känner mig mer utvilad än någonsin så här två veckor innan semestern. Beror såklart på att vi kastade in en semestervecka mitt i allt när vi insåg att massa föräldradagar skulle frysa inne på minins fyraårs dag. Har också blivit bättre på att inte ta slut på mig helt. Något jag gjort tillräckligt genom åren. Och så ser jag fram emot att knyta på mig mina löpardojer och lyssna på Isabella Löwengrips sommarprat. Fascinerande kvinna det där. Läste precis på BreakitIbland positionerar jag mig i frågor för att jag tycker så. Men ibland gör jag det för att det är extremt billig pr. Det har varit en strategi”. Blir dock inte ett dugg imponerad av den strategin. Känns förlegat att ljuga och provocera för att få uppmärksamhet. Men det ska bli intressant att höra hur hon lagt upp sommarpratet. Annars då. Idag på jobbet landade verkligen ledigheten med min mini. Saknade henne något våldsamt och insåg att den där extremt intensiva och 100% uppmärksamhet som man har under en semestervecka är megalyx och så viktig.

31

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.