2019-06-15

En fredag enligt min telefon!

Laddade upp fyra bilder på min Instagramstory i fredags. 1. En Boomerang från innergården där vi intog fredagsfikat. Extremt fredagspepp och soligt var det! 2. Jordgubbar, melon, chips och fläderdricka (med en skvätt vodka i). Och en festlig klänning på då det vankades den årliga invigningsfesten på MEC. 3. Mötte upp Karin och Sofie och började den obligatoriska och väldigt svettiga rundvandringen i kontorsbygget. I jakten på bästa festen liksom. Insåg att vi drevs mer av FOMO än lust då vi pratade mer om vart den bästa festen var än vi lutade oss tillbaka och bara tog in kvällen. Men efterhand lossnade det och väl på dansgolvet tog festen fart. Att umgås med två dansinstruktörer är svettigt men förbannat kul. Förutom att köa till toalett och bar så dansade vi bort den varma och regninga sommarkvällen. Och att dansa under öppen himmel är något visst. 4. Den årliga MEC-festen är även ett enda långt mingel och en och annan påminnelse om synder från förr. Men även det är något visst.

19

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.