2019-06-13

Event i prunkande trädgård!

I förra veckan traskade jag runt i de vackraste av trädgårdar! Snacka om att det har kommit med åldern. Att jag uppskattar en riktigt vacker trädgård på ett sätt som jag aldrig gjort förut. Trädgården var inte vilken trädgård som helst, utan Norrvikens Trädgård utanför Båstad. Så enormt fint! Rekommenderar verkligen en utflykt dit.

Var ditbjuden för att kolla in Elsa Billgrens installationer på temat barocken. Hon har gestaltat två enorma pärlsmycken, i bakgrunden skymtar man ett jätteörhänge.

Vi fick rundvanding i trädgården, minglade, käkade somrig lunch i orangeriet och avslutade med…

att binda en härligt överdådig barock blomsterbukett! Får alltid mega prestationskrav när man ska göra sådana här övningar i grupp. Och buketten blir oftast mest jaha. Men denna var svår att misslyckas med får jag erkänna. Mycket grönt, pioner, hortensia och kattmynta!

Christin och Sanna med sina buketter! 

Tog på mig klänningen jag hade på Karins 40-års fest. Skulle kunna ha denna klänningen vid exakt varje festligt/fint/kalas tillfälle hela sommaren. Känner mig megafin och bekväm i den. För en annan sak som kommit med åren är att skippa tajta kläder om man vill vara bekväm. Magen måste få plats att svullna upp under kalasets gång så att säga.

26

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.