2019-06-10

När man är utan sin mini.

Med ett barn, förhållandevis enkelt att ha att göra med, är jag av den bestämda åsikten att typ allt man känner för att göra går att göra med sin mini. Och hitintills har det gått (med mer eller mindre mängd svett) alla gånger utom den där gången på en julmarknad på mitt Möllan. I alla fall, med det sagt så betyder ju inte det att man inte njuter när man är utan barn en lördag. Förra helgen lämnade vi mini hos mormor och morfar på lördagen. Körde tillbaka till Malmö och käkade lunch på Food Truck festivalen. Njöt av att sitta ner i lugn och ro och käka en magisk “Steamed bun”.

Efter vi käkat upp gick vi till Konsthallen och käkade efterrätt och drack kaffe. Kändes märkligt att gå förbi fontänen utan att mini skulle stanna och leka vid den. Sen cyklade vi hem och svidade om till fest. Fin känsla att cykla på fest med killen en ljummen sommarkväll.

Dagen efter började vi här, på Söderberg & Sara. Så klart. Ett ställe som mini förövrigt älskar. Här sitter hon lugnt och stilla och äter upp sin yoghurt med granola och kräm. Men en var ganska bakfull i söndags så skönt ändå att hon inte var med. Bakfylla och barn känns som två extremt ocharmiga kombinationer.

Efter frukosten gjorde vi ett besök på Trollets loppis. Att gå på loppis utan barn är ljuvligt. Men efter det så var vi ytterst redo att hämta upp mini. Och bästa kramen är den när man kommer och hämtar och hon hoppar upp i famnen och kastar sina små armar om halsen samtidigt som hon berättar extremt osammanhängande om allt som hon gjort hos mormor och morfar. Tacksamheten i just det ögonblicket.

43

Kommentera

Linnea

Hej! Skrev precis till Christin men skriver samma till dig också, tips tips 🙂 Rea hos Gulled i Malmö i morgon kl 9, massa provex/utställningsex osv från HAY/&Tradition/Magis. Vet ju att du gillar HAY så kanske nåt för dig? 🙂

en-lang-blondin

Tack för tipset! Kommer att ha svårt att hinna dit tror jag. Men stort tack för att du tipsade!
Kram Lina

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.