2019-06-09

Hej solen!

Håll med om att detta är en typiskt bra sommaroutfit! Blommig grön kjol (ett par år gammal Ganni-kjol), orange t-shirt och badtofflor på fötterna (från Rodebjer). Kände mig solig i den.

Och Lite Sara på handleden. Döpt efter Sara Danius och hennes fantastiska (på så många sätt) outfit på Nobelmiddagen. En outfit som fick mig att fälla en tår. Så självfallet döpte vi ett armband efter henne. 

Annars då. Känns som semestern har startat. Först högsommarvärme på Nationaldagen och en lång dag på stranden. Sen en överljuvlig helg i Danmark med min allra bästa vän Maria. Min stora klippa i litet format (hon är huvudet kortare än mig, men vem räknar). Fick världens bästa 40-års present i somras. En övernattning på The Norrmans hon och jag. Och självfallet hade hon mailat och frågat när bästa tiden att besöka dem var. Svaret var i början på juni så denna helgen bokades! Avkoppling och mycket Prosecco. Är alltså både avkopplad och lite sliten idag. Ändå en bra kombo.

28
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Veronika

Kul! Vi döpte ett rum på kontoret här i Malmö till Sara Danius, efter en renovering med inspiration från just Nobelmiddagens klänning. Nu går allt där i en orange/rosa ton. Från golv till tak. Orange matta, rosa väggar. Till och med skrivtavlan är orange. Vi kände att vi inte kunde dra det för långt.
Finns nog någon bild på det på kontorets insta-konto, Yellon.
Hur som, vi på kontoret diggar din blogg!

en-lang-blondin

Haha! Så bra ju! och tack för peppen!
Kram,
Lina

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.