2019-06-06

Dessa dagar alltså.

Himla trevligt med en fredag mitt i veckan, och sen plötsligt en söndag efter det. Lite förvirrad blir man. Och ganska mycket pusslande för att få ihop allt. Framförallt jobbet. Men också en jäkla massa njut. Som i dag. Killen är på resa och jag och mini har hängt bara hon och jag. Hela eftermiddagen var vi på stranden. Gick mycket bra tack vara många fikapauser i skuggan. Största utmaningen var dock att få med henne på toaletten för att jag behövde kissa. Hur gör ensamstående föräldrar med två barn?

Mini från förra långhelgen. Här hade vi precis hämtat ut hennes nya glasögon och solglasögon (med styrka). Lyckan att ha ett par solglasögon som hon kunde se genom!

Massa ledigt betyder jobb på andra ställen än kontoret. Förra fredagen satt jag här under eftermiddagen och jobbade. Bildsatte ett storyboard vi skulle presentera efter helgen.

Granolaskål med havremjölk. Jäkla bra eftermiddags mellis.

Nu ska jag krypa till kojs. Tacksam över att det kom ett regnåskväder och rensade luften så vårt sovrum under bjälkarna förhoppningsvis har en dräglig temperatur. Föresten. Någon mer än jag som har svårt att greppa att det är midsommar om två veckor? Om man ändå hade kunnat sätta livet på slowmotion just nu.

31

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.