2019-06-02

Fest och sommarnatt!

Så här nöjd och glad ser man ut när det är sommarkväll, man har ett glas bubbel i handen och en av ens bästa vänner har fest.

Det var ingen mindre än Karin som firade 40!

Denna tjusiga dukningen stod Sanna för. Som ju även har dekorerat ett och annat event till JWHF! Älskar att hon plockat upp konfettin från inbjudan (som låg i kuvertet) och dekorerat med på bordet.

Och om man har en blogg som heter “Crush on food“, är matskribent och allmänt känd som matnörd så serverar man såklart mat av en årets kock nominerad kock. Från Mutantur.

Så här glad blir man alltså. Av allt det härliga och av alla glas bubbel. Klänning från H&M’s Conscious Collection, väska Mixed Grill och skor Stine Goya.

Sen fortlöpte kvällen ungefär så här. Lite suddig och mycket skratt. Tyvärr är detta enda bilden på Karin. Men hennes outfits var precis lika smashing som Karin själv. Hon började kvällen med en vit, lite baggy, kostym. Som sen byttes ut till en svart body med vit transparent kjol. Och kvällens grymmaste tal var utan tvekan Johannas (till höger i bild). Hon sjöng Petters “Vinden har vänt” med egen text såklart. Alltså så jäkla fint och modigt.

Efterfesten var på Soi. Vinglade sen hem i natten. Kort stopp På Jalla Jalla för en halloumirulle. Känslan var bekant och lite avlägsen.

33
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.