2019-05-31

Älskade hudvårdsrutin.

En del mentalt omhändertagande, en del nytta och en del placebo… Det har helt klart blivit trängre på hyllan i badrumsskåpet med åren. Men jag tycker faktiskt också att jag fått bättre hy med åren (som jag också till stor del tackar Electa och deras grymma kunskap och behandlingar för).

Min varje-dag-rutin: Tvättar med Dermalogicas rengöring. På kvällen tar jag sen ett serum från Ordinary. Varvar mellan detta och detta. Och smörjer med Gilda Nourishing Cream. På morgonen använder jag Gilda Vitamin C Super serum först och sen deras Nourishing Cream. Avslutar med Murad SPF 50.

Min en-gång-i-veckan-rutin: Klairs “Rich Moist Soothing Tencel Sheet Mask”. Älskar den! Lite då och då sover jag med Exuviance “Deep Hydration Treatment“, krämen applicerar jag ovanpå ett svep av Exuviance tonic pads. En gång i veckan kör jag även peeling med Ordinarys blodmask. Och på lördagförmiddagen (japp) brukar jag traska runt i lägenheten iförd Kiehl’s Turmeric & Cranberry Seed Masque.

Ändå lite sjukt när man ser alla produkterna en använder, så här överskådligt. Men men, en del mentalt omhändertagande som sagt.

24

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.