2019-05-26

Sen sist!

I onsdags plockade jag med mig den dyraste Champagnen jag hade i mina ägor. Denna sköna böna fyllde nämligen 40 år. Hon ska fira med rejäl fest nästa helg, men själva dagen måste ju ändå kännas festlig. Så jag och Veronika dukade upp picknick på en brygga i Slottsparken, Karin sladdade in (bokstavligt talat, gångarna i parken var nygrusade) och så drack vi bubbel och frös. För det var en iskall kväll.

Värmde oss sedan med mat på Bastard.

Avrundade kvällen väldigt förnuftigt då jag nästa dag skulle till Stockholm på workshop med en kund. Började dagen med att förbereda worksoppen här. På Haymarket. Mycket mumsig frukost. Åkte sen söderöver på eftermiddagen igen. Och SJ kan man ju i vanlig ordning lita på. Skoja. 1,5 timme sent är ju inte megamys när man varit uppe svintidigt och bara vill komma hem till sägen. Önskar så att vi hade fullt fungerande snabbtåg i Sverige. Hade underlättat mitt jobbliv mycket.

Så helgen var mer än efterlängtad. Dock sov mini extremt dåligt halva natten och jag var ett vandrande lik på lördagen. Men motade tröttheten med kaffe och kånkade ut ett en liten del av förrådet på vår gård för det vankades gårdsloppis i mitt bostadskvarter.

Mini köpte en hammare och såg. Föräldrarna en röd trampcykel. Om lite mer än en månad ska hon få den inslagen med stor rosett.

Efter-loppis-fika. Och mer kaffe.

Körde till Limhamn och köpte växter. Kanske det bästa man kan göra när man är känner sig totalsänkt av ansträngande arbetsvecka och lite sömn. Påta i jorden.

Avslutade lördagen med vårig mat som sparris, Burrata och rostat bröd med sardeller och citron. Gick sen och la mig. Mini sov som en sten hela natten. Jag med.

22

Kommentera

majadelborn

Vilken otrolig outfit på din dotter och efter-loppis-fikat såg perfekt ut!

en-lang-blondin

Eller hur! Båda två lika mjuka och gosiga. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.