2019-05-21

Torkade blommor!

Har blivit lite smått besatt av torkade blommor. Fattar ju att det är en trend som alla andra trender. Men gör inte att det är mindre kul. När jag var i Köpenhamn i förra veckan hade blomsterbutikerna nästan mer torkat (och färgat) än färska blommor. Och här i Malmö hittade jag, lite oväntat, värsta sortimentet torkade blommor i en blomsterbutik på Caroli City. Bilder, Honesty WTF

Titta så fint! Är ju möjligt att få till själv hemma tänker jag. Bild härifrån.

Även om den är höstig i färgerna älskar jag detta! Bild härifrån.

Så här såg det ut i en blomsterbutik på Værnedamsvej i Köpenhamn.

Hemma i mitt kök. Det är ju vasen som gör det. Skapad av Anna “Another blog” Lidström.

Jobbar på denna. Känns lite klen. Men också lite kul att den liksom får växa fram.

Dessa står i vårt sovrum. Trots att jag hör att torkade blommor i sovrummet ska vara väldigt dålig feng shui…

 

23

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.