2019-05-18

En torsdagskväll i Köpenhamn.

Checkade in på Hotel Danmark i torsdagseftermiddag.

För att träffa detta gänget. På agendan stod strategi- och styrelsemöte.

Vi började med lunch i Torvehallerne. Beundrade blommorna och traskade sedan tillbaka till hotellet.

Frågade en random människa om hen ville ta en bild på oss. Därav stelheten. Hehe. Dessa två kvinnor är de starkaste och smartaste kvinnor jag känner. Och då känner jag många extremt smarta och starka kvinnor. Det är dessa jag gråter, svettas och skrattar med om dagarna. Sånt man gör när man driver ett företag ihop. Gråter och skrattar om vartannat.

Efter jobb och möte, på hotellet, tog vi en taxi till Norrebro för fördrink och middag. Hade på mig vårens uniform. Har använt denna kjolen och tröjan oräkneliga gånger.

Fördrinken intogs på Pompette, en liten ljuvligt vinbar med ett gäng små rätter på menyn. Och en extremt instavänlig miljö. Efter naturvinet traskade vi 200 meter ner på gatan för att käka på Kiin Kiin. Var helt oförberedd på den magiska matupplevelsen som det sen blev. Och kvällen fylldes med den ena episka berättelsen efter den andra. Det är något visst med reklamare och deras historier. Extra bra underhållningsvärde hade de berättelser om misslyckade införsäljningsmöten, storslagna kampanjer som aldrig blev av och de mindre lyckade kampanjerna. Ändå magiskt att tillbringa en kväll med ett stycke reklamhistoria.

21

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.