2019-05-14

Le after work!

För ett par veckor sedan var hela härliga Malmö-JWHF-gänget på after work på Boule bar. Älskar after works. Har alltid varit min favoritform av umgås med vin. Något med det oförutsedda som hägrar över en AW. Man vet aldrig vart den slutar liksom. Dock var inte denna AW riktigt så. Den var mer uppstyrd och städad. Men knappast tråkig för det.

Har hört någon trendspaning som sa att aktivitetsbaren är det nya sättet att umgås. Tänk cool pingisbar osv. På grund av Tinder och liknande kommer det krävas ställen att träffas på som inte är så stiffa.

Karin var ursnygg i en stor rosett på huvudet. Snacka om eminent lösning på dålig hårdag.

Bubbel och ostron. Livet.

Gänget! Ganska lätt att räkna ut vilka som vann. Hehe. Himla kul var det. Både att vinna och spela boule. Och har hört att de även har små platsklot för barn så tänker att en söndag borde man gå dit och äta brunch och spela boule med mini.

Bilden från vänster: Agnes, Christin, Karin, Sanna, Kajsa och Jasmine

17

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.