2019-05-13

Sen sist.

Har varit i Helsingborg på möte. Vi har ett par av våra största kunder där. Kom i god tid så vi skulle hinna gå igenom presentationen tillsammans. Åt en extremt färgglad lunch på Ginger Hälsobar. Gott och färgglatt. Vad mer kan man begära.

Har käkat helg-falafeln på Baghdad, en av mina absoluta falafel favoriter i stan.

Och tillbringat massa tid här. I parkernas park. Folkets Park. Älskar att se hur hemtamt Mini traskar runt. Drabbas ofta av våra olika uppväxter och tänker på den lilla lekplatsen hemma i byn versus denna gigant till lekpark och med lyx som hoppkuddar, cykelbana och enorma klätterställningar.

Och så har jag varit på MJ:s. Mer än en gång. Har träffat lite olika vänner som alla har velat gå dit. Men jag klagar inte. Har fått äta deras kokosglass.

Detta är inte alls som MJ:s. Inte alls. Men så himla bra på ett helt annat sätt. Bialitt kaffestuga! Besökte först Emmaus i Svalöv, sen fika i Bialitt. Typiskt bra utflykt.

Också ett utflyktsmål, men i stan, är Geijersgatan 53. Supermysigt fik och butik. Bor man i någon av de härliga villorna i kvarteret blir det ju inte riktigt ett utflyktsmål. Men om man som jag, bor på andra sidan stan, så blir det det. Tog Mini på cykeln en söndag och trampade i motvind dit. Mini sov jag svettades och cyklade fel mer än en gång. Men vi kom fram, åt glass, shoppade ett gult diadem med en pompom samt ett tjusigt fat till mig. Satte oss på cykeln och svishade hem igen.

Minis tofs i fiket och butiksdelen i bakgrunden.

Vi har även fikat på AB Småland. Träffade Karin och Elias där i lördags. Det tjusiga hårbandet på Minis huvud köpte vi på Mitt Möllans Vårmarknaden. Tillverkat av en gammal AD kollega till mig, märket heter Charlie & Bea och här hittar man deras urgulliga små kragar.  

Avslutar med fredagslyx. Grillad macka och rosa bubbel på Julie. Vi firade att denna snygging fyllt 40. Välkomnade in henne på andra sidan så att säga. Tycker hon gör det storstilat. Och idag lanserade hon dessutom sin nya hemvist för bloggen. Fint.

18

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.