2019-05-02

Dagen då arbetare demonstrerar och småföretagare arbetar.

Ovan rubrik snodde jag av en hårt arbetande kaféägares Instagram Story i går på 1:a maj. Satt nämligen på jobbet hela gårdagen. Och hela kvällen. Satte slutfinishen på en mastodont presentation som vi jobbat med stora delar av våren. Och idag hade vi den avgörande presentationen. Och dagen innan, på självaste Valborg, plåtade vi nyheter och imagebilder för Lite Kalabalik hela eftermiddagen. Och en bit in på kvällen.

Så snacka om att jag behövde detta budskapet som jag fotade påvägen hem från Limhamn. Cyklade genom ett vårvarm Malmö, överallt satt folk och hade picknick och gottade sig. Kom hem lagom till läggning så jag hann pussa på mini. Åt rester, kollade Netflix och la mig tidigt. Tänker att myset får tas igen en annan kväll. Våren är ju trots allt fullspäckad av högtider och tillfällen att fira typ allt möjligt. Och en afton kan faktiskt vara en helt vanlig tisdagskväll och en tisdagskväll kan faktiskt bli en afton. Vem bestämmer vad liksom.

Props till plåtningen. Väskan har jag köpt av Mixed Grill, via deras Instagram

Vi plåtade ett urtjusigt stilleben (krävde ett något provisorisk bord för att få rätt höjd). Ska uppdatera sajten med nya bilder ikväll tänkte jag!

Och så beundrade vi fotograf Malins nya väska.

Och nya golv. Sjukt fint med de breda plankorna. Älskar förövrigt hennes lilla hus i Limhamn. Om jag skulle bo i ett hus är det ett sådant här. lagom stort, en japansk trädgård och ett litet uthus med kamin.

PS. Stort tack till alla som klickade på hjärtat i förra inlägget. Blir superglad för varendaste klick.

87

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.